Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na MizunoStore.cz nám můžete důvěřovat

MizunoStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu MizunoStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: Rychlost, kamenná prodejna “
před 14 dny
„Z obchodu jsem objednával poprvé a byl jsem maximálně spokojený.
Klady: Rychlé dodání Úprava způsobu dodání dle požadavků zákazníka “
před 15 dny
„Klady: Přehledné, rychlé, v pořádku
Slabiny: Bylo by ideální zveřejnit velikostní tabulku obuvi i s centimetry“
před 21 dny
„Taková blesková dodávka dnes objednáte a zítra dodame “
před 23 dny
„Super ceny a rychle dodani, doporucuji! “
před 28 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft

Příhlášení